Offerte aanvragen

Graag weten wat uw voordeel kan zijn? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan en wij nemen contact met u op.

Particulier

Door het reinigen van uw zonnepanelen zorgt u ervoor dat er weer volop zonlicht opgevangen kan worden en u weer het optimale rendement zult behalen.

Zakelijk

Ook in uw regio

Het team van HEIKO Solar Cleaning is actief in heel Nederland. Wij hebben een landelijke dekking en komt ons tegen van Zeeland tot aan Groningen.

U kunt zich wellicht voorstellen dat zonnepanelen aan de kustlijn vaker gereinigd moeten worden. De zonnepanelen aan de kust hebben gewoonweg meer te verduren door zand en zout water. Ook zonnepanelen geplaatst in een bosrijke omgeving moeten vaker gereinigd worden. Ook hier is de vervuiling zwaarder en zult u vaker last hebben vogelpoep op panelen, wat de panelen niet ten goede komt.

Kortom; waar zonnepanelen zijn, kunt u ons team met specialisten tegenkomen.

 

Project in Tienray met succes afgerond

Project in Tienray met succes afgerond

HEIKO Solar Cleaning heeft onlangs een mooi project in Tienray afgerond. Op een grote varkensstal lagen zo'n 150 bevuilde zonnepanelen. 

Door een mooie samenwerking met een toonaangevende leverancier, die ook de zonnepanelen geplaatst heeft, heeft HEIKO deze opdracht naar volle tevredenheid uit mogen voeren. De panelen zijn slechts enkele jaren geleden geplaatst op een grote varkensstal. Door de ligging en de het gebruik van de stal waren de panelen al dusdanig bevuild dat het rendement aanzienlijk was gedaald. HEIKO heeft met het gebruik van tuckerpolesysteem i.c.m. osmosewater de panelen gereinigd, waardoor het volle rendement wederom behaald kan worden.