Offerte aanvragen

Graag weten wat uw voordeel kan zijn? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan en wij nemen contact met u op.

Particulier

Door het reinigen van uw zonnepanelen zorgt u ervoor dat er weer volop zonlicht opgevangen kan worden en u weer het optimale rendement zult behalen.

Zakelijk

VCA* gecertificeerd

VCA staat voor Veiligheid, Checklist Aannemers. Het VCA-systeem toetst en certificeert bedrijven in de industrie, bouw en aanverwante sectoren op een objectieve manier.

We zijn weliswaar geen aannemer, maar hebben veiligheid net zo hoog in het vaandel staan als kwaliteit en klantvriendelijkheid. Door dit certificaat kunnen wij aantonen dat wij werken volgens de wettelijke eisen van de Arbo en voldoen aan de wettelijke eisen welke gesteld worden voor het milieu. 
 

Project in Tienray met succes afgerond

Project in Tienray met succes afgerond

HEIKO Solar Cleaning heeft onlangs een mooi project in Tienray afgerond. Op een grote varkensstal lagen zo'n 150 bevuilde zonnepanelen. 

Door een mooie samenwerking met een toonaangevende leverancier, die ook de zonnepanelen geplaatst heeft, heeft HEIKO deze opdracht naar volle tevredenheid uit mogen voeren. De panelen zijn slechts enkele jaren geleden geplaatst op een grote varkensstal. Door de ligging en de het gebruik van de stal waren de panelen al dusdanig bevuild dat het rendement aanzienlijk was gedaald. HEIKO heeft met het gebruik van tuckerpolesysteem i.c.m. osmosewater de panelen gereinigd, waardoor het volle rendement wederom behaald kan worden.