Offerte aanvragen

Graag weten wat uw voordeel kan zijn? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan en wij nemen contact met u op.

Particulier

Door het reinigen van uw zonnepanelen zorgt u ervoor dat er weer volop zonlicht opgevangen kan worden en u weer het optimale rendement zult behalen.

Zakelijk

Voordelen zonnepanelen reinigen

De eerste stap naar een beter milieu en een flinke besparing in uw portemonnee is al gezet bij de aanschaf van uw zonnepanelen. Echter is het van groot belang dat uw panelen met regelmaat gereinigd worden. Maar waarom?

Door het reinigen van panelen zorgt u ervoor dat er weer volop zonlicht opgevangen kan worden. U zult begrijpen dat er in de loop der jaren steeds minder licht opgevangen wordt. Door de panelen te reinigen verwijderd u de blokkades van stof, vuil en aanslag en zal het optimale resultaat weer behaald worden

Project in Tienray met succes afgerond

Project in Tienray met succes afgerond

HEIKO Solar Cleaning heeft onlangs een mooi project in Tienray afgerond. Op een grote varkensstal lagen zo'n 150 bevuilde zonnepanelen. 

Door een mooie samenwerking met een toonaangevende leverancier, die ook de zonnepanelen geplaatst heeft, heeft HEIKO deze opdracht naar volle tevredenheid uit mogen voeren. De panelen zijn slechts enkele jaren geleden geplaatst op een grote varkensstal. Door de ligging en de het gebruik van de stal waren de panelen al dusdanig bevuild dat het rendement aanzienlijk was gedaald. HEIKO heeft met het gebruik van tuckerpolesysteem i.c.m. osmosewater de panelen gereinigd, waardoor het volle rendement wederom behaald kan worden.