Offerte aanvragen

Graag weten wat uw voordeel kan zijn? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan en wij nemen contact met u op.

Particulier

Door het reinigen van uw zonnepanelen zorgt u ervoor dat er weer volop zonlicht opgevangen kan worden en u weer het optimale rendement zult behalen.

Zakelijk

Onderhoud en behoud

De reiniging van uw zonnepanelen zorgt voor een langere levensduur en zorgt voor een optimaal rendement en het juist onderhouden is het langer behouden van uw panelen. Een goed onderhouden systeem draagt bij aan het milieu en aan uw portemonnee!

Daarbij zullen de panelen tijdens een reinigingsbeurt ook nagekeken worden op beschadigingen. Tijdens een stevige hagelbui kunnen er namelijk wel eens beschadigingen ontstaan. Door deze tijdig te signaleren kan er sneller actie ondernomen worden.

 

Project in Tienray met succes afgerond

Project in Tienray met succes afgerond

HEIKO Solar Cleaning heeft onlangs een mooi project in Tienray afgerond. Op een grote varkensstal lagen zo'n 150 bevuilde zonnepanelen. 

Door een mooie samenwerking met een toonaangevende leverancier, die ook de zonnepanelen geplaatst heeft, heeft HEIKO deze opdracht naar volle tevredenheid uit mogen voeren. De panelen zijn slechts enkele jaren geleden geplaatst op een grote varkensstal. Door de ligging en de het gebruik van de stal waren de panelen al dusdanig bevuild dat het rendement aanzienlijk was gedaald. HEIKO heeft met het gebruik van tuckerpolesysteem i.c.m. osmosewater de panelen gereinigd, waardoor het volle rendement wederom behaald kan worden.