Offerte aanvragen

Graag weten wat uw voordeel kan zijn? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan en wij nemen contact met u op.

Particulier

Door het reinigen van uw zonnepanelen zorgt u ervoor dat er weer volop zonlicht opgevangen kan worden en u weer het optimale rendement zult behalen.

Zakelijk

Onze werkwijze

HEIKO Solar Cleaning is uw partner om het optimale rendement uit uw zonnepanelen te halen. Wij brengen, geheel vrijblijvend, een passende offerte uit. Na uw akkoord zullen wij met een team van gespecialiseerde mensen de opdracht zorgvuldig uitvoeren. Wij beschikken over de juiste materialen om uw panelen op de juiste wijze te onderhouden. Wij maken gebruik van een osmosesytsteem. Dit betekent dat er tijdens het reinigen geen chemicaliën gebruikt zullen worden. Het systeem is voorzien van zachte materialen die geen beschadigingen zullen veroorzaken aan uw panelen.

Daarnaast zijn al onze werknemers ervaren in het reinigen van zonnepanelen en zijn ze allen voorzien van de juiste veiligheidscertificaten.  

Project in Tienray met succes afgerond

Project in Tienray met succes afgerond

HEIKO Solar Cleaning heeft onlangs een mooi project in Tienray afgerond. Op een grote varkensstal lagen zo'n 150 bevuilde zonnepanelen. 

Door een mooie samenwerking met een toonaangevende leverancier, die ook de zonnepanelen geplaatst heeft, heeft HEIKO deze opdracht naar volle tevredenheid uit mogen voeren. De panelen zijn slechts enkele jaren geleden geplaatst op een grote varkensstal. Door de ligging en de het gebruik van de stal waren de panelen al dusdanig bevuild dat het rendement aanzienlijk was gedaald. HEIKO heeft met het gebruik van tuckerpolesysteem i.c.m. osmosewater de panelen gereinigd, waardoor het volle rendement wederom behaald kan worden.