Offerte aanvragen

Graag weten wat uw voordeel kan zijn? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan en wij nemen contact met u op.

Particulier

Door het reinigen van uw zonnepanelen zorgt u ervoor dat er weer volop zonlicht opgevangen kan worden en u weer het optimale rendement zult behalen.

Zakelijk

Osmosesysteem


Osmosewater is puur water zonder toepassing van chemicaliën (niet milieu belastend). Het water is gedemineraliseerd en ontkalkt.  Met dit water  kunnen alle oppervlakten gereinigd worden. De belangrijkste eigenschap van osmosewater is dat het een enorm reinigend vermogen heeft en vuil oplost, waardoor het gereinigde oppervlak streep- en vlekkeloos opdroogt.

Osmosewater is puur en zuiver water, vrij van silicaten. Bij HEIKO Solar Cleaning maken we uitsluitend gebruik van osmosewater i.c.m. een tuckerpolesysteem om uw panelen streeploos te reinigen. 

Project in Tienray met succes afgerond

Project in Tienray met succes afgerond

HEIKO Solar Cleaning heeft onlangs een mooi project in Tienray afgerond. Op een grote varkensstal lagen zo'n 150 bevuilde zonnepanelen. 

Door een mooie samenwerking met een toonaangevende leverancier, die ook de zonnepanelen geplaatst heeft, heeft HEIKO deze opdracht naar volle tevredenheid uit mogen voeren. De panelen zijn slechts enkele jaren geleden geplaatst op een grote varkensstal. Door de ligging en de het gebruik van de stal waren de panelen al dusdanig bevuild dat het rendement aanzienlijk was gedaald. HEIKO heeft met het gebruik van tuckerpolesysteem i.c.m. osmosewater de panelen gereinigd, waardoor het volle rendement wederom behaald kan worden.