Offerte aanvragen

Graag weten wat uw voordeel kan zijn? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan en wij nemen contact met u op.

Particulier

Door het reinigen van uw zonnepanelen zorgt u ervoor dat er weer volop zonlicht opgevangen kan worden en u weer het optimale rendement zult behalen.

Zakelijk

Tuckerpolesysteem

Wij maken gebruik van een tuckerpolesysteem om uw zonnepanelen te reinigen. Dit systeem beschikt over een waterreservoir waarin wij zelf leidingwater omzetten naar osmosewater.
Het tuckerpolesysteem is een manier om telescopisch zonnepanelen te reinigen en het veiliger alternatief voor het gebruik van gevaarlijke, hoge ladders. Met de telescopische, carbon stelen is het mogelijk om panelen te reinigen op een hoogte van 14 meter, gerekend vanaf de grond. Bij een hoogte boven de 14 meter zullen wij hoogwerkers inzetten. Aan het einde van de telescopische stelen zit een borstel, welke speciaal ontwikkeld is voor het reinigen van zonnepanelen.
 

Project in Tienray met succes afgerond

Project in Tienray met succes afgerond

HEIKO Solar Cleaning heeft onlangs een mooi project in Tienray afgerond. Op een grote varkensstal lagen zo'n 150 bevuilde zonnepanelen. 

Door een mooie samenwerking met een toonaangevende leverancier, die ook de zonnepanelen geplaatst heeft, heeft HEIKO deze opdracht naar volle tevredenheid uit mogen voeren. De panelen zijn slechts enkele jaren geleden geplaatst op een grote varkensstal. Door de ligging en de het gebruik van de stal waren de panelen al dusdanig bevuild dat het rendement aanzienlijk was gedaald. HEIKO heeft met het gebruik van tuckerpolesysteem i.c.m. osmosewater de panelen gereinigd, waardoor het volle rendement wederom behaald kan worden.